Oxford, RLS, Roskovec-Language-School
Cambridge, RLS, Roskovec-Language-School
Eipass, RLS, Roskovec-Language-School
Mirë se vini në Roskovec Language School
Arritjet tuaja janë suksesi ynë!
Mirë se vini në Roskovec Language School
Më shumë se një dekadë duke edukuar breza, duke ndërtuar të ardhmen!
Mirë se vini në Roskovec Language School
Qendra jonë ofron mundësi arsimore për gjuhë të huaja dhe jo vetëm!
previous arrow
next arrow
Slider
Licencat tona
Oxford, RLS, Roskovec-Language-School
Cambridge, RLS, Roskovec-Language-School
eipass, RLS, Roskovec-Language-School
Slider
Dëshiron të përmirësosh anglishten?

Praktikoni materiale dhe burime të të mësuarit për t'ju ndihmuar të përmirësoni gjuhën angleze.

Anglishtja-juaj, Quiz-your-english, Roskovec-Language-School

Testo anglishten
tënde

aktivitetet-praktikes-se-anglishtes, English-practice-activities, Roskovec-Language-School

Aktivitete falas të praktikës
angleze

Shkruaj&permirso, Write&improve, Roskovec-Language-School

Shkruaj & përmirëso

Slider
Dëshmi
Dëgjoni se çfarë kanë për të thënë nxënësit tanë ndër vite
deshmi-RLS, Roskovec Language School deshmi, testimonial-RLS, Roskovec Language School testimonial

Rrugëtimit tim të gjatë i erdhi fundi. Me thën të drejtën, sa e ...

Gerta Shabanaj

deshmi-RLS, Roskovec Language School deshmi, testimonial-RLS, Roskovec Language School testimonial

Faleminderit “RLS” dhe në veçanti faleminderit Profesore Esi Neb...

Ardit Shytia

deshmi-RLS, Roskovec Language School deshmi, testimonial-RLS, Roskovec Language School testimonial

Believe it or not, I was walking in Toronto today thinking of my tim...

Barbara Lamb

deshmi-RLS, Roskovec Language School deshmi, testimonial-RLS, Roskovec Language School testimonial

Bravo Roskovec Language School! Bravo Bardhi dhe Rovena dhe gjithë st...

Elona Xhafaj

deshmi-RLS, Roskovec Language School deshmi, testimonial-RLS, Roskovec Language School testimonial

Urime! Bravo Bardhi dhe Rovena Dardha dhe i gjithë stafi RLS për pë...

Fjoralba Shanaj

deshmi-RLS, Roskovec Language School deshmi, testimonial-RLS, Roskovec Language School testimonial

Urime dhe suksese në çdo risi të sjellë në “RLS”! Me drejtues...

Elisabeta Kaçeli

deshmi-RLS, Roskovec Language School deshmi, testimonial-RLS, Roskovec Language School testimonial

It was truly an honor to meet with the students and teachers in such a...

Robert White

deshmi-RLS, Roskovec Language School deshmi, testimonial-RLS, Roskovec Language School testimonial

Shumë suksese për ju si staf i mrekullueshëm dhe për të gjithë f...

Nerada Paja