Adresa:


Lagjja Nr. 1,
Rruga Jonuz Çepele Vila
Nr. 2, Roskovec

Na kontaktoni


Cel: 0694714386
Tel: 038222857
Email: rls.school.al@gmail.com

Kontaktoni

Ekipi jonë është në dispozicion me telefon dhe email!

Modul kontakti

Dergo nje email.Te tera fushat e shenuara me * jane te domosdoshme.