Alumni


Ju mund të largoheni nga RLS, por RLS nuk do t'ju largojë kurrë.

Studentët e RLS janë të grupmoshave të ndryshme. Kemi parashkollorët, fëmijët tanë të mrekullueshëm të moshës 5 - 7 vjeç. Fëmijët e ciklit të ulët të moshave 8 - 12 vjeç. Adoleshentët 12 - 17 vjeç dhe të rriturit 18 - 60 vjeç. RLS vazhdon të edukojë me krenari brezat.

RLS organizon evente dhe takime të ndryshme gjatë vitit shkollor, duke u dhënë mundësi studentëve që të shprehin talentet dhe aftësitë e tyre të veçanta në gjuhën e huaj dhe jo vetëm. Një event special është edhe 26 shtatori - dita evropiane e gjuhëve, ku në bashkëpunim me Bashkinë Roskovec RLS ka organizuar festa, konkurse dhe aktivitete madhështore, si dhe ka marrë nisma të ndryshme ndër vite. Një nga këto nisma është edhe “dhuro një libër hap një dritare”.

Ne stimulojmë dhe inkurajojmë studentët tanë që të bëhen pjesë e konkurseve dhe olimpiadave ndërkombëtare që organizohen nga institute të certifikuara ndërkombëtarisht.

Motoja e studentëve tanë është – “një gjuhë një dritare në jetë”.