Slider

Profesionale

  • 20 PRILL–12 Qershor 2020
    Kurse ne grupe
20 PRILL–12 Qershor 2020
Kurse ne grupe
Online: 22 Qershor–24 Korrik 2020
Gjuha: English
Data e fundit per aplikim: 18 Qershor 2020
Cmimi: Mesimi 50.000L / Totali 50.000L
Kontakt: info@rls.al

Apliko


Formimi i përgjithshëm profesional


Kurset profesionale janë kurset që plotësojnë kërkesat specifike të studentëve tanë, të cilët kanë prioritet studimet e larta dhe punësimin brenda dhe jashtë vendit.
  • Përgatitje për provimet e Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE) për gjuhën angleze.
  • Për provimet e gjuhës gjermane (Goethe Zertifikat, TELC dhe ÖSD për nivelet A1, A2, B1, B2 dhe C1)
  • Për provimet e gjuhës italiane (PLIDA dhe CELI për nivelet A1, A2, B1, B2 dhe C1) si dhe për provimet e gjuhës franceze dhe spanjolle.

Përgatitje për Maturën dhe Minimaturën Shtetërore.

Kurse individuale me metodat e fundit interaktive dhe teknologji dixhitale.

Secili nivel finalizohet me një testim të pavarur ndërkombëtar për të gjitha gjuhët dhe informatikën që shoqërohet me certifikatën përkatëse.

Të gjitha kurset në RLS zhvillohen me metodat e fundit të Oxford, Pearson, Cambridge etj.

Pyetje?

Ne kemi pergjigjet

A njihni dikë që do ta donte këtë kurs?
Tregojini për të!
Ju mund të përdorni #RLS për të folur në lidhje me këtë kurs në mediat sociale