Slider

Të personalizuara

  • 22 Qershor 2020
    Kurse ne grupe
22 Qershor 2020
Kurse ne grupe
Online: 22 Qershor–24 Korrik 2020
Gjuha: English
Data e fundit per aplikim: 18 Qershor 2020
Cmimi: Mesimi 50.000L / Totali 50.000L
Kontakt: info@rls.al

Apliko


Kush jemi ne


RLS ofron një shërbim të specializuar edhe për kurset e personalizuara dhe profesionale. Këto kurse zhvillohen në nivel akademik dhe të përgjithshëm sipas kërkesave të studentëve që bëhen pjesë e këtyre kurseve.

Kurset e personalizuara zhvillohen 3 - 5 herë në javë. Seancat e kursit janë 60 - 90 minuta në varësi të numrit të studentëve. Grupet individuale krijohen me 1 - 3 studentë. Ne i japim zgjidhje prioriteteve tuaja duke ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve në fushën e linguistikës dhe informatikës në bazë të kërkesave, disponibilitetit dhe mundësive tuaja. Kurset individuale zhvillohen në orare të ndryshme nga ora 8:00 deri në orën 21:00 nga e hëna deri të dielën.

“RLS” - një urë drejt së ardhmes.

Kurset matematike:
  • Kohëzgjatja: 3 - 6 muaj sipas kërkesës.
  • Çmimi: 1000 - 1500 lekë seanca

Pyetje?

Ne kemi pergjigjet

A njihni dikë që do ta donte këtë kurs?
Tregojini për të!
Ju mund të përdorni #RLS për të folur në lidhje me këtë kurs në mediat sociale