Stafi i RLS
Stafi ynë përbëhet nga mësues të kualifikuar dhe të trajnuar me përvojat dhe praktikat bashkëkohore dhe evropiane. RLS kualifikon dhe specializon të gjithë mësuesit me anë të seminareve, webinareve, provimeve dhe trajnimeve si: Modulet TKT (Teaching Knowledge Test) Cambridge Exams CAE & CPE etj.

Misioni ynë është “përkushtim ndaj mësimdhënies”.

Përkushtimi i referohet një dashurie për mësimdhënie ose pasion për punën, e cila përfshin angazhimin për suksesin e studentëve. Stafi ynë udhëhiqet nga pasioni dhe dëshira e madhe, që mësuesi ka për të dashur lëndën ose thjesht kushtuar veprës. Për një student, kjo do të thotë që një mësues duhet të jetë "gjithmonë i gatshëm të ndihmojë dhe të japë kohë".

Mësuesit tanë janë:
  • komunikues të fortë.
  • dëgjojnë mirë.
  • përqëndrohen në bashkëpunim.
  • janë të përshtatshëm.
  • të angazhuar.
  • tregojnë empatinë.
  • kanë durim.
  • ndajnë praktikat më të mira.

 

Suela-Suku_RLS, Roskovec-Language-School

Suela Suku

Nëndrejtoreshë dhe Drejtoreshë didaktike. Mësuese e gjuhës angleze Eksperienca në RLS : 6 vjet

Ortenca Çepele

Sekretare e përgjithshme dhe organizative zyre. Eksperienca në RLS : 3 vjet

Fabiola Zeqiraj

Mësuese e gjuhës angleze dhe gjermane. Eksperienca në RLS : 4 vjet

Kristina Kola

Mësuese e gjuhës angleze Eksperienca në RLS : 7 vjet

Rovena Dardha

Drejtuese dhe Drejtoreshë e përgjithshme e RLS. Mësuese e gjuhës angleze dhe italiane. Eksperienca në RLS : 14 vjet

Xhuljeta Meto

Mësuese e gjuhës angleze dhe koordinatore e burimeve njerëzore. Eksperienca në RLS : 8 vjet

Elona Koxhaj

Mësuese e gjuhës angleze dhe italiane, përkthyese. Eksperienca në RLS : 6 vjet

Esi Nebiaj

Drejtoreshë e marrëdhënieve me publikun, Mësuese e gjuhës gjermane dhe angleze Eksperienca në RLS: 4 vjet

Burbuqe Plaka

Mësuese e gjuhës angleze dhe senatore e RLS - së Eksperienca në RLS : 14 vjet

Elmir Kërri

Mësues i gjuhës angleze Eksperienca në RLS : 3 vjet

Ankida Prifti

Mësuese e gjuhës angleze dhe gjermane, Përkthyese Eksperienca në RLS : 3 vjet

Euglen Çerçizi

Mësues i gjuhës angleze, Përkthyes Eksperienca në RLS : 2 vjet

Elvira Tomorri

Mësuese e gjuhës angleze Eksperienca në RLS : 5 vjet

Emiljard Muhametaj

Drejtor artistik, mësues i gjuhës angleze Eksperienca në RLS : 6 vjet

Ilir Hoxha

Mësues i matematikës Eksperienca në RLS : 10 vjet

Xhenisa Kuqari

Mësuese e gjuhës gjermane Eksperienca në RLS : E punësuar këtë vit.

Ulpjana Blido

Mësuese e gjuhës gjermane Eksperienca në RLS : 2 vjet