Slider

Trajnime për pasaportën evropiane të informatikës

 • 20 PRILL–12 Qershor 2020
  Kurse ne grupe
20 PRILL–12 Qershor 2020
Kurse ne grupe
Online: 22 Qershor–24 Korrik 2020
Gjuha: English
Data e fundit per aplikim: 18 Qershor 2020
Cmimi: Mesimi 50.000L / Totali 50.000L
Kontakt: info@rls.al

Apliko


RLS është qëndër e akredituar për zhvillimin e trajnimeve dhe provimeve të pasaportës evropiane të informatikës (Programi ndërkombëtar i certifikimit informatik).
Në RLS ju do të trajnoheni dhe certifikoheni për të gjitha provimet që ofron ky program.


Certifikimet informatike:

 • Eipass Junior.
 • Eipass Shëndetësia dixhitale.
 • Eipass Administrata Publike.
 • Eipass Progressive.
 • Eipass Teacher.
 • Eipass One.
 • Eipass Basic.
 • Eipass 7 Modulet.
 • Eipass Web.

Pyetje?

Ne kemi pergjigjet

A njihni dikë që do ta donte këtë kurs?
Tregojini për të!
Ju mund të përdorni #RLS për të folur në lidhje me këtë kurs në mediat sociale