Slider

Kurse ne grupe

  • 22 Qershor 2020
    Kurse ne grupe
22 Qershor 2020
Kurse ne grupe
Online: 22 Qershor–24 Korrik 2020
Gjuha: English
Data e fundit per aplikim: 18 Qershor 2020
Cmimi: Mesimi 50.000L / Totali 50.000L
Kontakt: info@rls.al

Apliko


Informacion


Kurset tona në grupe janë:
  • graduale që zhvillohen 2 herë në javë nga 80 - 90 minuta seanca në varësi të grupit.
  • intensive që zhvillohen 3 herë në javë nga 75 - 90 minuta seanca në varësi të grupit dhe prioriteteve që kanë studentët.

Grupet tona kanë një numër të limituar nxënësish, jo më shumë se 10 nxënës në një grup. Ky është standardi i shkollës tonë për t’u dhënë më shumë mundësi studentëve që të zhvillojnë sa më mirë aftësitë dhe njohuritë e tyre në fushat përkatëse. Mësimi zhvillohet në klasa komode të pajisura me teknologji të avancuar për të rritur dhe stimuluar ndërveprimin mësues – student dhe student – student.

Kurset matematike:
  • Intensiteti: 2 herë në javë x 70 minuta.
  • Kohëzgjatja: 3 - 6 muaj.
  • Çmimi: 2500 lekë/muaj.

Pyetje?

Ne kemi pergjigjet

A njihni dikë që do ta donte këtë kurs?
Tregojini për të!
Ju mund të përdorni #RLS për të folur në lidhje me këtë kurs në mediat sociale