Gerta Shabanaj

Rrugëtimit tim të gjatë i erdhi fundi. Me thën të drejtën, sa e lumtur jam për këtë që arrita, aq edhe trishtohem kur mendoj se tani më duhet të largohem nga familja ime e madhe RLS. Në këtë familje unë mësova se çdo të thotë të jesh i etur për dije dhe sesi të punosh me pasion për ta arritur atë. Sado që të flas për RLS – në dhe stafin e vet, fjalët e mira nuk do të kenë kurrë fund. Besoj se rezultatet tona e tregojne më së miri çdo të thotë të jesh pjesë e kësaj qendre. Në radhë të parë falenderoj presor Bardhyl Dardha dhe Rovena Dardha për përkushtimin, rrezatimin e pozitivitetit dhe motivimin. Dhe në fund qershia mbi tortë presorja ime Suela Suku. Faleminderit nga zemra.