Forconi vendimarrjen tuaj

Studimet tregojnë se vendimet e marra në gjuhën tuaj të dytë janë më të drejtuara nga arsyet sesa ato të marra në gjuhën tuaj amtare. Në kundërshtim me supozimet popullore, kur ne synojmë në një gjuhë të dytë ose të tretë, ne në fakt distancohemi nga përgjigjet emocionale dhe paragjykimet e lidhura thellësisht me gjuhën tonë amtare.

Rezultati? Vendime sistematike dhe të qarta bazuar vetëm në fakte.

Tagged under ONLINE