Lidhu

Një nga aspektet më të dobishme të përvojës njerëzore është aftësia jonë për t'u lidhur dhe për të komunikuar me të tjerët. Të jesh në gjendje të komunikosh me dikë në gjuhën e tij ose të saj është një dhuratë e jashtëzakonshme. Personat që flasin dy gjuhë, kanë mundësinë unike për të komunikuar me një gamë të gjerë njerëzish në jetën e tyre personale dhe profesionale.

Njohja e gjuhës ju bën një vendas pa marrë parasysh vendin ku jeni, duke e hapur botën tuaj në mënyrë letrare dhe figurative. Do të formoheni nga komunitetet. Do të përuleni nga mirësia e të huajve. Do të ndërtoni miqësi të përjetshme. Dhe vetëm për këto arsye, ju do të shihni shpërblimin e mësimit të gjuhëve për shumë vite në vazhdim.

Tagged under ONLINE Kurse